O Evil Islands w sieci. Tutaj możesz się wypowiedzieć na temat gry, ściągnąć nowe mapy i po prostu porozmawiać.
Gość
Siemka, wróciłem ostatnio do EI. Podczas dłuższej nieobecności w grze, tj. ok. 4lata zmieniłem dostawcę internetu i niestety przy postawieniu serwera każdy widzi ping 9999 i w związku z tym mam pytanie.
Czy da się odblokować jakieś porty, abym mógł pograć z kimś na moim serwerze? Jeśli tak to jakie? Z góry dzięki.
Ostatnio edytowany przez Kutangens (2010-05-03 19:38:46)
Kapral
Jak router odbolowac porty musisz, poszukaj na googlach bo wszystko zalezy od routera a na pewno znajdziesz ;]
Ale wy wszyscy pomocni jesteście ^^ Naprawdę pomogliście, nie ma to jak odsyłanie kogoś do Google
Ludzie, to jest jak błędne koło. Ktoś czegoś szuka to nie róbcie takich wykrętów, tylko zmotywujcie się i napiszcie coś sensownego. Moim zdaniem "Poszukaj w google" nie ma sensu.
Gość
Probowalem odblokowac port 8888 do ei i "odblokowalem" ale nadal nie dziala a w necie guzik jest. Inaczej odblokowac sie nie da niz ja to zrobilem wiec mam pytanie.
Czy ktos korzysta z programu tunndle do evila i powie jak ten program dokladnie dziala?