O Evil Islands w sieci. Tutaj możesz się wypowiedzieć na temat gry, ściągnąć nowe mapy i po prostu porozmawiać.
To jest pierwsza i narazie jedyna odsłona kultowych Heroes`ów w jaką grałem. Uważam że to świetna gra, ciekawa fabuła kampanii, oraz sporo elementów strategiczno- taktycznych. Umiejętności gry poszczególnymi bohaterami bądź jednostkami są proste do zrozumienia oraz tak potrzebne, że wróg mając przewagę liczebną jednostek bojowych, może przegrać, gdy gracz umiejętnie zagra swoim oddziałem (sam tego doświadczyłem).
Polecam grę oraz również pozostałe części sagi oraz pytam, czy Wy forumowicze graliście w którąś część tej serii?
Żałuj że grałeś tylko w tą część ponieważ jest jedną z najgorszych, w pierwszym razie koniecznie musisz zagrać w Heroes III ponieważ moim zdaniem jest najleszą odsłoną tej serii gier, następnie polecam ale mniej Część piątą, a na końcu lub wcześniej z grafiką 2D w część Drugą.
Brat również mówił, że III to była najlepsza odsłona. Od teraz to będzie następna gra w którą zagram.